Alkymisten

  • Post category:Bøger

Alkymisten er en bog jeg har været for længe om at læse, men det lykkedes mig at læse den på det rigtige tidspunkt. Det er en bog om livets sandheder, om at følge sin sande vej og stole på sig selv, og på, at man kan hvad man vil, hvis man følger sin skæbne. Det er også en bog alle burde læse, men som jeg tror, man bør få i gave fra én man holder af.

Jeg har fået min udgave af bogen af en af de mennesker der har gjort størst indtryk på mig – og det er en bog, jeg selv ved flere lejligheder har givet bort, fordi den indeholder nogen sandheder om livet og det at være menneske, som de fleste kan lære noget af. Og så er den så tynd, så der er en chance for, at de rent faktisk læser den.

Anmeldelse på Litteratursiden og Paulo Coelhos hjemmeside.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre: