Dead in the family

  • Post category:Bøger

Sookies telepatiske nevø Hunter vender tilbage, hendes fefætter Claude opfører sig mærkeligt, og forholdet til vampyren Eric bliver om muligt endnu mere besværligt.

Da jeg startede på denne bog, var det pt. den sidste der var udgivet, men Harris havde heldigvis skrevet kontrakt på endnu tre bøger, hvoraf nr. 11 udkommer i USA d. 3. maj. Sookie prover at komme sig ovenpå mishandlingen fra sidste bog, som de to frygtelige feer udsatte hende for. Da hun ved et tilfælde opdager, at der er feer der lusker rundt på hendes område efter hendes fe–bedstefar lukkede dørn til fe–riget i sidste bog, bliver hun derfor smånervøs.

Samtidig får Eric besøg af sin maker, ham der oprindeligt gjorde ham til vampyr. Han er en temmelig modbydelig tidligere romersk legionær, som har Erics “lillebror” med på slæb, en ung, russisk dreng, hvis rigtige identitet måske er lige nok fantasifuld, men så skidt da. Oveni det, er der stadig gang i polistiske vampyrforviklinger, da Kongen af Nevadas højre hånd, Victor Madden, stadig gør livet surt for Eric, ligesom Sookie selvfølgelig også bliver blandet ind i interne opgør mellem varulvene i Alcides flok. Derudover prøver hun at opspore en af Bills “søskende” for at redde ham fra den sølvforgiftning han fik i sidste bog.
Bogen slutter med mange løse ender, så jeg venter blot spændt på bog 11 samt 4. sæson af tv–serien der starter i USA til juni.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre:
Serie: