Til månen og tilbage

Ellie og Jamie er lykkeligt gift, da et biluheld slår Jamie ihjel, og Ellie er ladt alene tilbage med sin sorg og vreden på Jamies ven Todd der var med i bilen – og overlevede. Efter…

Kommentarer lukket til Til månen og tilbage

Vores tragiske univers

Vores tragiske univers er som den forunderlige labyrint bogens hovedperson Meg taler om med Violet, hendes ældre veninde, som samtidig er antropolog og forsker. Meg selv skriver genrelitteratur (De 5-lignende moralsk, spændingslitteratur for unge) og anmelder…

1 kommentar

Cleo og kærligheden

Hovedpersonerne i Mansells bøger danser igennem historien, som yndige Askepotter med Mansell som den gode fegudmor. Selvom der er doseret fint af døde mødre, tykke teenagertraumer og mobberi, ensomhed og utroskab, bliver det aldrig farligt. Mansells…

Kommentarer lukket til Cleo og kærligheden

Rygtet vil vide

Endnu en hurtig læst chick-lit (én dag), som var kvalitetskalorier fra første til sidste side. Tibby bliver forladt af sin kæreste, og tager et nemt job i en lille landsby, hvor hun skal være ung pige i huset for en singlefar og hans 13-årige datter. Singlefar har en lækker ven, som Tibby straks bliver tiltrukket af.

1 kommentar

Gaven

Cecelia Aherns bøger får ofte, uretmæssigt, prædikatet "chick-lit", formegentlig fordi, at hun er a) kvinde der ofte har b) kærlighed som tema og derfor henvender bogen sig "nok kun til kvinder". Sagen er den, at hendes bøger ikke flyder over med rørstrømske kærlighedshistorier om at finde den eneste ene, men ofte har en mere subtil og ægte tilgang til kærligheden.

1 kommentar

Den rette beslutning

Når man netop har spildt 14 dage på en bog, er det rart at åbne første side på den næste, og ende med at kværne den på en dag. Jill Mansell har ikke mindre end 20 chicklittede bøger bag sig — Den rette beslutning er hendes første på dansk.

2 kommentarer

Arthur og George

Denne her faldt jeg over, fordi jeg med stor fornøjelse havde kværnet samtlige Sherlock Holmes noveller sidste sommer. Bogen bygger på en virkelig historie om Arthur Conan Doyle der afprøvede de evner han havde givet Sherlock Holmes i virkeligheden, på en ung mand der blev uretfærdigt dømt.

Kommentarer lukket til Arthur og George

Dagbog fra i morgen

Dagbog fra i morgen er irske Cecelia Aherns syvende roman, og er en af hendes bedste. For en forfatter der ikke engang er fyldt 30 endnu, er det imponerende, hvordan hun ikke har lavet noget dårligt: hendes forfatterskab er indtil videre som fine perler på en snor, romaner, noveller og tv-serier.

Kommentarer lukket til Dagbog fra i morgen

En chance til

En chance til er den irske forfatter Sinéad Moriartys anden bog på dansk – den første bog hedder Projekt baby.

Kommentarer lukket til En chance til