I’ve Got Your Number

Den ukronede dronning af chick-lit, Sophie Kinsella, har begået endnu en bog, og selvom jeg nød at læse den (hun kan noget med dialog og forviklinger), er jeg alligevel ved at gå lidt død i Kinsella.…

Kommentarer lukket til I’ve Got Your Number

Mini shopaholic

Sophie Kinsella drøner bare derudaf med Becky Bloomwood bøger, og selvom det efterhånden er lidt irriterende at Becky aldrig bliver klogere (på trods af, at hun nu er mor), er samtidig også det, der er charmerende og underholdende ved hende. Selvom denne bog minder om de andre i serien, fik Kinsella alligevel lavet et lille twist til sidst jeg ikke havde regnet ud.

Kommentarer lukket til Mini shopaholic

Sleeping Arrangements

Sleeping Arrangements er skrevet af Madeleine Wickham, som er Sophie Kinsellas rigtige navn – hende, der har skrevet shopaholic-serien om Becky Bloomwood. I denne bog låner to familier det samme hus i Spanien, i den samme uge, af den samme sleske ven, som har opdaget, at familierne har noget tilfælles.

Kommentarer lukket til Sleeping Arrangements

Pige i tyverne

En af de bedste chick-lit forfattere er Sophie Kinsella, og jeg glæder mig altid til hendes bøger. Selvom heltinderne stort set er ens, og heltene endnu mere ens, er hun alligevel fornøjeligt god til at rode de (meget ens) heltinder ud i en forfærdelig masse gøjl, og derefter rode dem ud igen til alles tilfredstillelse.

Kommentarer lukket til Pige i tyverne

Mine hemmeligheder

Sophie Kinsella er en af mine yndlings chick-lit forfattere, og hvorfor lige denne bog ikke er blevet filmatiseret med en Amy-Adams-Reese-Witherspoon-eller-noget-der-ligner-pigebarn i hovedrollen forstår jeg ikke.

Kommentarer lukket til Mine hemmeligheder

Hushjælp søges

Endnu en bog af Sophie Kinsella (Shopaholic-serien) som faktisk er ok god, selvom det er den dårligste af alle Kinsellas bøger. Den er dog stadig længder bedre end de fleste i samme genre.

Kommentarer lukket til Hushjælp søges

Remember me?

Jeg elsker shopaholic-bogserien, så jeg læser den nyeste Sophie Kinsella så hurtigt jeg kan få nallerne i den. Lexi vågner op med hukommelsestab, men opdager hun har en lækker kæreste, lækkert job og lækker bil, men at hun ikke er verdens sødeste person.

Kommentarer lukket til Remember me?