Deadlocked

Åååårh, nu er den ved at blive gammel og slidt, historien om Sookie Stackhouse. Det er synd, for de er nogle af de mest underholdende bøger  den genre. Men alt godt for en ende, og det…

Kommentarer lukket til Deadlocked

Dead Reckoning

Altså, den Sookie. Jeg er imponeret over, hvordan Harris kan blive ved med at vikle sin blonde hovedperson ind i nye forviklinger, og bog nr. 11 er ingen undtagelse. Den slutter med en klar fortsættelse i vente, og Harris har så vidt jeg ved skrevet kontrakt på bog 12 og 13.

Kommentarer lukket til Dead Reckoning

Dead in the family

Sookies telepatiske nevø Hunter vender tilbage, hendes fefætter Claude opfører sig mærkeligt, og forholdet til vampyren Eric bliver om muligt endnu mere besværligt.

Kommentarer lukket til Dead in the family

Dead and gone

Som sædvanlig er der sjov og ballade i Bon Temps. Varulve og shapeshiftere har bestemt sig for at komme ud af skabet, Kongen af Nevada er i fuld gang med at samle stumperne af Sophie-Ann LeClerqs rige op, og Sookies blodbånd til Eric bliver stærkere og stærkere.

Kommentarer lukket til Dead and gone

From dead to worse

Det bedste ved Sookie Stackhouse bøgerne er, at jeg kan blive ved og ved med at læse dem. Normalt bliver jeg på et tidspunkt træt af triviallitteratur: chick-lits bliver for søde, krimier bliver for psykopatagtige, men Sookie & Co bliver ved med at have en fin blanding af vampyrpolitik, varulvekampe, hverdag i syden og lidt sex & kærlighed fordelt med rund hånd.

Kommentarer lukket til From dead to worse

All Together Dead

Endnu engang bliver Sookie kostet ud af Bon Temps, denne gang for at følge Dronning Sophie-Annes ordre. Alle vampyrerne skal samles til topmøde i Rhodes, og Sookie skal med for at lure på eventuelle plots mod dronningen.

Kommentarer lukket til All Together Dead

Defenitely Dead

Den 6. bog i serien om Sookie er væsentligt bedre (meget bedre) end bog nr. 5, primært fordi, der bare er mere gang i gaden når Sookie rejser væk fra Bon Temps. Denne gang tager hun til New Orleans for at rydde lejligheden der tilhørte hendes afdøde kusine Hadley.

Kommentarer lukket til Defenitely Dead

Stendød

I forrige bog i serien blev Sookies bror Jason bortført og bidt af en varpanter, og ved den første fuldmåne, forvandler han sig til en hybrid mellem en panter og et menneske (hvilket er hvad der sker med folk der bliver bidt, og ikke er født som var-et-eller-andet).

Kommentarer lukket til Stendød

Død for verden

Bog nr. 4 i Sookie Stockhouse-serien er elsket af mange fans, primært dem der hepper på vampyren Eric som den rette mage til Sookie. Nytårsnat finder Sookie Eric løbende ned af en vej, kun iført cowboybukser.

Kommentarer lukket til Død for verden

Klub Død

Jeg var temmelig spændt på at læse 3. bog i serien om Sookie Stackhouse, fordi 3. sæson af tv-serien True Blood (som er bygget over bogen) netop kører på amerikansk tv, og er ved at nå sit højdepunkt. Jeg håbede på, at få et par hints om sæsonens afslutning ved at læse bogen.

Kommentarer lukket til Klub Død