Hvis det er

  • Post category:Bøger

Helle Helles bøger er alt det, alle de andre bøger jeg normalt læser ikke er. Der er ikke noget voldsomt avanceret plot, humoren er subtil og avanceret og karaktererne beskrives ved alt det de ikke gør og ikke siger, i stedet for omvendt.

Enten forstår jeg hendes bøger fuldstændig eller også fatter jeg ikke en brik. Hælder til det sidste. Anmelderne forstår noget helt andet ved bogen end jeg gør, men jeg er ligeså glad for at have læst den som de er.

Helle Helle fortæller vemodigt. Der må være mange på planeten jorden der lever så undseelige liv som Helle Helles romanfigurer. Dekan ikke noget særligt, som Harry Potter og Pippi, de er ikke vittige og skarpe som Jane Austens heltinder (og har på ingen måde samme held til at gifte sig) og der er aldrig noget politisk eller samfundsmæssigt på spil.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre: