Kvinden i buret

  • Post category:Bøger

Jeg gav mig. Jeg læste en Jussi-bog.

Jeg er en bogsnob uden noget at have det i, og bliver altid på tværs, hvis “alle” har læst en bog og vil have mig til at læse den. Jeg så Jussi live på Bogforum for første gang sidste år, og med live, så mener jeg live. Manden er jo en rockstjerne – og han er gonnok professionel. Han ved lige, hvordan han skal smøre sit publikum. Det er imponerende!

Han kan altså også skrive krimier.

Carl Mørk er den klassiske hårdkogte kriminalbetjent, der er på tværs af sine omgivelser, sin chef og sin ekskone. Hans helbredsproblemer er ikke misbrug, i stedet kæmper han med, at han ikke kunne redde sine to partnere fra at henholdvis dø og blive lammet fra halsen og ned.

Plottet er rimelig run-of-the-mill krimi, opklaringsarbejdet ruller der udaf, som den slags skal. Det egentlige scoop i Jussis bøger, er hans assistent Assad og samspillet mellem og Carl Mørk.

Jeg læser sgu resten også.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre:
Serie: