Set, lyttet og læst i april

Jeg har haft så stjernetravlt hele foråret så mine månedsindlæg er uhyggelig korte og ikke helt up to speed.

To anbefalinger kan det blive til i denne runde – til gengæld er de virkelig gode.

Lyttet

Billedresultat for med dansk tale podcast

Med dansk tale

Nostalgien kører for alle gardiner i Med dansk tale, som er en podcast der fortæller om stemmerne bag de tegnefilm vi alle sammen husker fra vores barndom. Journalist Brian Iskov og oversætter Anders Vad Brun fortæller utrolig veloplagt og vidende historien om de danske tegnefilmsstemmer med overvældende mange fantastiske gæster. Vi hører regelmæssigt fra Lars Thiesgaard, og har indtil videre fået besøg af Preben Kristensen, Henrik Koefoed og Nis Bank-Mikkelsen. Podcasten er Booomerang-støttet og har indtil videre fundet 8 afsnit ud af 10. Følg Med dansk tale her.

Tegnefilmspodcasten

Tegnefilmspodcasten kører desværre ikke mere, men det betyder ikke, at den ikke stadig er spændende at høre. Hvis du kan lide den slags filmpodcast hvor du får lige dele anmeldelse og analyse, krydret med interviews og trivia, er det her noget for dig. Jeg har hørt alle afsnittene med Disney-film og kan på det varmeste anbefale især Askepot, Peter Pan og Løvernes Konge. Find Tegnefilmspodcastens blog her.

Billedresultat for the sound of musical podcast

The Sound of Musical

Operasanger Stine Rosengren og musicalmand Silas Holst gennemgår det gigantiske repetoire som musicals byder på. De har kåret de 50 bedste musicalsange, de har temaer om skurke og sidekicks, fortæller om de glemte, de kendte, de smukke og de største musicals. Det er en rigtig hygge-podcast som man kan tulle rundt til og rydde op, mens man skråler højlydt med på klassikerne. Find The Sound of Musicals i din podcastapp.