You are currently viewing Voksenlivet er en myte

Voksenlivet er en myte

  • Post category:Bøger

Sarah Andersen fortæller i tegneserier Voksenlivet er en myte, til alle os, der helst vil ligge under dynen og læse en bog, end at være til en fest.

Til os som kan huske besynderlige facts, men ikke hvilken dag det er, som har en levende fantasi og som bliver skræmt til døde over de fleste sociale interaktioner. Den side har vi nok alle, nogle mere end de fleste, men det almengyldige er grunden til Andersens fortjente internetsucces.

Cobolt har sat Stine “Stinestregen” Spedsbjerg til at oversætte, det gør hun godt, og det giver så meget mening: Tegnede Stine og tegnede Sarah er beslægtet i både ånd, streg og humor. Det er rart, at Stines eget sprog skinner igennem, fans vil genkende hendes ordvalg og sætningskonstruktioner.

Omslaget har fået ekstra lir i form af rødt plys, men hvorfor har man ikke spenderet en håndtekster til bogen? Den er desværre sat med en stiv og upersonlig håndskrifts-font. Forlaget har adskillige tegnere i hus, enhver af dem havde håndtekstet bedre. Men det er også den eneste negative, og det ændrer ikke ved, at Voksenlivet er en myte er en god gave til alle dine introverte, fantasifulde venner.

Jeg har fået bogen tilsendt af forlaget Cobolt.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre: