Defenitely Dead

  • Post category:Bøger

Den 6. bog i serien om Sookie er væsentligt bedre (meget bedre) end bog nr. 5, primært fordi, der bare er mere gang i gaden når Sookie rejser væk fra Bon Temps. Denne gang tager hun til New Orleans for at rydde lejligheden der tilhørte hendes afdøde kusine Hadley – der døde som vampyr. Hun var tilfældigvis også i et forhold med Dronningen af Louisiana, Sophie-Anne Leclerq, en meget magtfuld vampyr.

Under Hadleys lejlighed bor den unge, ligefremme heks Amelia, som bliver Sookies ven, ligesom hun også arbejder kraftigt på at udvikle sit forhold til vartigeren Quinn, som hun lærte at kende i forrige bog. Eric og Bill dukker også op, Bill med en stor hemmelighed, Eric med en masse sigende blikke som Sookie vælger at ignorere (indtil videre).

Plottet i denne bog er spændende som en god krimi, og holdt mig fanget til sidste side på en måde som de forrige bøger slet ikke gjorde. Det fungerer supergodt at komme ud af lillebyen, og blande Sookie ind i vampyrernes politiske liv, som er så anderledes end menneskers.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre:
Serie: