Lykkens café

Denne bog fremkalder duften af brød, smagen af smør på en nybagt bolle, varm morgenkaffe og følelsen af at ælte dej, og denne fjerde gang jeg læser den, har jeg prøvet at bage en af de opskrifter bogen er krydret med. Opskrifterne findes gemt på siderne i historien, som handler om Wynter, hvis mand er i gang med at ekspedere hende ud af ægteskabet.

Kommentarer lukket til Lykkens café

Mine hemmeligheder

Sophie Kinsella er en af mine yndlings chick-lit forfattere, og hvorfor lige denne bog ikke er blevet filmatiseret med en Amy-Adams-Reese-Witherspoon-eller-noget-der-ligner-pigebarn i hovedrollen forstår jeg ikke.

Kommentarer lukket til Mine hemmeligheder

Hushjælp søges

Endnu en bog af Sophie Kinsella (Shopaholic-serien) som faktisk er ok god, selvom det er den dårligste af alle Kinsellas bøger. Den er dog stadig længder bedre end de fleste i samme genre.

Kommentarer lukket til Hushjælp søges

Ingenogtredive

Rigtig chick-flick bog af chick-flick forfatter. Noget med at elske hinanden hele livet, og først opdage det i sidste øjeblik. De to hovedpersoner har kendt hinanden hele livet, men er aldrig rigtig blevet kærester – det handler bogen om at de bliver.

Kommentarer lukket til Ingenogtredive

Den trettende fortælling

Den trettende fortælling er en moderne gotisk roman, med intelligent brug af de klichéer den indeholder.

Kommentarer lukket til Den trettende fortælling