Den hemmelige nadver

Den hemmelige nadver kunne uden problemer være en uofficiel to'er til Dan Browns Da Vinci Mysteriet. For det første er Leonardo da Vinci faktisk med i bogen og for det andet handler den om gåder og hemmelige budskaber gemt i kunstværker. I dette tilfælde i da Vincis nok største værk, Den sidste nadver.

Kommentarer lukket til Den hemmelige nadver

Shakespeares hemmelighed

Kate er professor i Shakespeare men har vendt den akademiske verden ryggen for at instruere teater. Da hendes gamle lærermester bliver myrdet, kastes hun ud i en spændende skattejagt med en morder i hælene – skatten er et ukendt skuespil af Shakespeare.

1 kommentar

Alkymisten

Alkymisten er en bog jeg har været for længe om at læse, men det lykkedes mig at læse den på det rigtige tidspunkt. Det er en bog om livets sandheder, om at følge sin sande vej og stole på sig selv, og på, at man kan hvad man vil, hvis man følger sin skæbne.

Kommentarer lukket til Alkymisten

Hvor regnbuer ender

Endnu en Cecilia Ahern-roman - ikke hendes bedste, men meter bedre end så meget andet skrald i samme genre. Alex & Rosie har været venner i mange år, og lige når de hver især vil noget mere, har den anden en kæreste.

Kommentarer lukket til Hvor regnbuer ender

Et sted i nærheden

Jeg er ret pjattet med Cecelia Aherns historier, som altid har sådan et drys af festøv over sig. Hendes bøger er glade, barnlige og lykkelige for at være til og være den de er, modsat andre bøger i samme genre.

Kommentarer lukket til Et sted i nærheden

Når guder er værst

Ret så morsom historie om hvad de græske guder egentlig har foretaget sig siden Jesus ligesom smed dem på porten. Forfatteren rammer gudernes personligheder overraskende godt.

Kommentarer lukket til Når guder er værst