Jane Austen klubben

  • Post category:Bøger

Jeg læser alt der bare lugter af Jane Austen, og nogen gange skulle jeg virkelig bare lade være. Hvordan det er lykkedes manuskriptforfatteren at trylle det her elendige makværk indtil en udmærket feel-good film ved jeg ikke. Møgbog som lukrerer på Austens navn.

Heldigvis er det en bog jeg har fundet billigt (ha!), og jeg har faktisk også købt ovennævnte film for en 50’er, fordi det er sådan en man kan bruge en aften på i sofaen (uden mænd, forstås, det er en film absolut kun for kvinder. Og kvinder der kan lide tudefeel-good film, forstås).

Idéen med bogen er, at en række umage mennesker finder sammen for at lave en bogklub, hvor de læser Jane Austens 6 klassikere. Og så tror jeg (og det er et gæt, for det fremgår ikke skidetydeligt), at forfatteren havde en plan om, at personernes liv skulle afspejle handlingen i Austens bøger, eller omvendt eller noget i den dur. Og det er jo en meget god plan. Hvis altså damen havde læst Austens bøger. Hvad jeg er i tvivl om.

Nå.

Læser da bare Stolthed og Fordom igen.

Trailer til filmen kan ses herunder, for de interesserede.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre: