Mine hemmeligheder

  • Post category:Bøger

Sophie Kinsella er en af mine yndlings chick-lit forfattere, og hvorfor lige denne bog ikke er blevet filmatiseret med en Amy-Adams-Reese-Witherspoon-eller-noget-der-ligner-pigebarn i hovedrollen forstår jeg ikke.

Hendes heltinder er fikse unge kvinder der nogen gange er mere uheldige end godt er. Ikke ulig Hester Brownes Mel i The Little Lady Agency,  har hun en stupid familie men er heldigvis selv ganske snarrådig.

Emma er ude og flyve, og det kan hun ikke lide. Der er turbolens, og i et anfald af panik, fortæller hun alle sine mest private hemmeligheder til sin sidemand, fordi hun tror, at nu skal hun dø. Det er forfærdelige, pinlige ting, som ingen nogensinde fortæller hinanden – men det gør Emma. Tilbage med fødderne på jorden, er hun så glad for at leve, at hun glemmer det pinlige optrin. Indtil hendes nye chef møder op, og viser sig at være hendes sidemand fra flyet.

Og så er det altså ikke så sjovt at være yngstemand i et stort firma, hvor chefen bliver betragtet som en helt – og nu kender alle hendes hemmeligheder.

Læst igen december 2014.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre: