Seje piger

  • Post category:Bøger

Seje piger er efterfølgeren til hittet God i sengen, som var den første chick-lit roman der ikke havde en stilketynd heltinde, og hun var endda både vittig og intelligent. Seje piger starter ca. 15 år efter God i sengen – Cannie fik sin helt, og de har en teenagedatter sammen. Men så sker der det temmelig uheldige, at datteren finder ud af, at hendes mor skrev et boghit om at være tyk, være forelsket og have sex – og at være tyk.

Det er godt fundet på af Weiner, konflikten mellem en mor og hendes teenagedatter som trappes yderligere op, fordi datteren opdager, at mor har et sexliv og har fortalt det til hele verden – og at hun nærmest er den eneste der ikke ved det. Weiner skriver godt og underholdende, og langt bedre end gennemsnittet af chick-lit.

Grundlæggende er det her faktisk bare en god bog, skrevet af en kvinde med en kvinde i hovedrollen, og noget særlig chicklittet, så hvis du får fnidder af stilletter og cosmos, behøver du ikke blive bange – du kan trygt læse bog nummer to om sarkastiske Cannie.

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre:
Serie: