Skæbnemageren

  • Post category:Bøger

Uuh, det løb mig koldt ned af ryggen da jeg læste Skæbnemageren

Simon ønsker sig, at hans populære tvillingebror Tim forsvandt og det kommer han til at fortryde. Et klamt monster snapper ham væk, og dagen efter kan ingen huske, at han nogensinde har eksisteret. Nu må Simon begive sig ind i en uhyggelig parallelverden for at redde sin bror.

De erfarne herrer, forfatter Kenneth Bøgh Andersen og tegner Lars Gabel, har begået en gennemført tegneserie på alle planer. Historien er stramt fortalt, med gode doser uhygge og et par twists og Gabel kan jo bare ikke gøre noget forkert: Hans tegninger er fantastiske.

Skæbnemageren udnytter det fysiske bogformat eminent på så mange områder: Et hul i forsiden viser det maleri, som uhyret kommer ud fra. Et blåt kapitelbånd er en fysiske manifestation af fortællingens skæbnetråde. Og fedest: Gabel og Andersen udnytter bog- og tegneserieformatet til fulde, når læseren skal vende bogen rundt for at følge Simons vej ind i parallelverdenen. Hvis du falder for den her, og kan læse engelsk, så tjek også Daniel Lieskes The Wormworld Saga.

Bogen er tilsendt af Høst & Søn.

Denne anmeldelse blev første gang publiceret på Bogfaldera på Instagram.

Forfatter: ,
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre: ,