The Finishing Touches

  • Post category:Bøger

Hester Browne har skrevet de tre bøger om The Little Lady Agency, som handler om Melissa der hjælper uheldige ungersvende med de ting man normalt ville få en kærestes (eller en mors) hjælp til. I The Finishing Touches bliver Browne i samme boldgade.

Betsy er hittebarn. Hun blev efterladt på trappestenen på The Phillimore Academy, en såkaldt finishing school, hvor unge kvinder lærer etikette og manerer. Her vokser hun op som datter af huset og som en håbløs romantiker følger hun med i de studerendes kærlighedsliv. Hendes adoptivmor, Frances Phillipmore, er en elegant kvinde som underviser de unge piger i manerer, og Betsy forguder hende og alt hvad hun står for.

Da Betsy er 27 dør Frances og Betsy, der ellers var flygtet til Skotland, fordi hun ikke selv fik lov til at tage et skoleår på skolen, vender tilbage til London til begravelsen. Her finder hun trøst i sin forvirrede veninde Liv og denne bror, den charmerende Jamie, som Betsy har været smaskforelsket i siden hun var teenager. Det viser sig, at skolen er i finansielle problemer og på grund af en række misforståelser, tror Betsys adoptivfar, Lord Phillimore at hun er forretningskonsulent og derfor kan hjælpe skolen. Betsy siger ja til opgaven, både fordi hun gerne vil holde den skole åben som hendes elskede adoptivmor holdt så meget af, men også fordi hun vil prøve at finde sin rigtige mor, som hun har en idé om har gået på skolen i sin tid.

The Finishing Touches er en vaskeægte chicklit med en masse forviklinger, lidt mysterier og forholdvis troværdige og underholdende personer. Lige til at læse i sofahjørnet når ens hjerne er i allerlaveste gear!

Forfatter:
Udgivelsesår:
Forlag:
Genre: